Brugerseminar 531

Her kan du møde os

​Når du er kunde hos Sweco, vil du opleve, at dialog er i fokus. Udover, at vi rigtig gerne kommer ud og besøger dig, så tilbyder vi også forskellige aktiviteter, hvor du kan møde os og dele viden med os, men også med andre, der har de samme interesser som dig. Vi tror på sammenhængende løsninger, enkelthed og merværdi for dig i alt, hvad vi samarbejder om.

Konferencer:
Vi holder konferencer, som sætter fokus på infrastruktur og indvirkning på samfundsøkonomien. Nogle af konferencerne har været arrangeret i samarbejde med Asfaltindustrien, Dansk Vejforening og KTC. På konferencerne behandler vi emner som klimaets indflydelse på vores infrastruktur, hvordan gør man vejene interessante for politikerne, så de kan se vigtigheden i en ansvarlig forvaltning af disse?

Seminarer:
Vore seminarer henvender sig til vores RoSy-brugere. På disse seminarer vil vi gerne give dig mulighed for at dele viden med andre RoSy-brugere og med os. Vores fokus er at lytte og løse. Vi lytter til, hvilke opgaver du skal håndtere i hverdagen, og vi løser dem, så det bliver så enkelt som muligt for dig, samtidig med at der skabes mest mulig merværdi. Du kan gøre RoSy og andre kommuner bedre, og så kan du også selv få ny viden og løsningsmetoder. Derfor er det værdifuldt for os at høre, hvad du har at dele med os.

Inspirationsmøder:
Her er videndeling også i centrum. På disse møder kan vi tage forskellige emner op – allerhelst de emner, som du foreslår. Det behøver ikke nødvendigvis have noget med RoSy at gøre. Det kan sagtens være andre emner – eksempelvis hvordan man håndterer vejjord – fra analyse, til kortlægning af vejjord og helt frem til deponering og genbrug. Vi viser under menupunktet inspirationsmøde et eksempel på, hvordan det kan forløbe.

KLIK PÅ MULIGHEDERNE TIL VENSTRE OG LÆS MEGET MERE

 

Bookmark and Share
Brugerseminar 226

KONTAKT

Bjarne Bylov Jensen
Bjarne Bylov Jensen
Afdelingschef for PMC Salg & Marked
+45 8228 1435
bjarnebylov.jensen@sweco.dk
 

  DIGITALISERING

Sweco deltog i messen
Effektiv Digital Selvbetjening

Vi viste muligheder med:

  • Gravetillader
  • Råden over vej

Kontakt Bjarne Bylov Jensen
og hør mere om, hvad vi
kan tilbyde dig.