About Us Rosy FWD HWD

Om Pavement Consultants

Om Pavement Consultants

Sweco Pavement Consultants er en gruppe specialister, som har mere end 50 års erfaring i vejbygning og to årtiers erfaring med strategisk vejvedligeholdelse i ryggen.

RoSy-konceptet er kendt over hele verden og vel nok et af de mest alsidige forvaltningssystemer, der findes.

Pavement Consultants har specialiseret sig i vedligeholdelse af veje og lufthavne og er verdenskendte, når det gælder udvikling, levering og implementering af road asset management-systemer (RAMS). Systemer som er nyttige værktøjer, til planlægning af en hensigtsmæssig og økonomisk forsvarlig vedligeholdelse af vejnettet.

Siden 1969 har vi produceret og udviklet faldlodsmålerudstyr til registering af vej- og lufthavnsbelægningers tilstand. Dette gør vores virksomhed til en af de mest erfarne på området. Vi har leveret dette udstyr til universiteter, vejmyndigheder og konsulenter over hele verden. Vores udstyrskoncept omfatter de store faldlodsmålere i PRIMAX-serien og den lille bærbare PRIMA 100.

Dertil kommer software til fortolkning af data og vores stab af belægningsrådgivere har mange års erfaring inden for bygning og vedligeholdelse af vej- og lufthavnsbelægninger.

Baggrunden for Pavement Consultants aktiviteter skal findes i den tradition for aktiv deltagelse i samfundsudvikling og teknologi, som vi har stået for lige siden starten af vores virke.

 

Bookmark and Share
Consultancy 1

KONTAKT

Lars Østerbye
Lars Østerbye
Afdelingsdirektør
+45 8228 1484
lars.osterbye@sweco.dk
 

BROCHURE

RoSy Software

SE OGSÅ

Artikler