Rosypc 531X150

RoSy MAP

RoSy MAP

Kortet viser vejen og fakta – helt enkelt

Med RoSy MAP får du en unik mulighed for at visualisere kommunens vejdata, som er registreret i RoSy BASE, og data fra andre RoSy-moduler. Dermed skaber du et overskueligt informations-, dokumentations- og beslutningsgrundlag, som du, kolleger, borgerservice, politikere og naturligvis borgere også kan få fordel af.

Visualisering af data giver overblik
Med RoSy MAP kan du nemt og enkelt præsentere fakta på kort og få overblik over dine RoSy-data. Du kan visualisere data fra forskellige RoSy-moduler samt importere og eksportere temaer. Der er mange kombinationsmuligheder, som gør din og andres hverdag mere enkelt.

RoSy MAP i kombination med andre GIS-miljøer:
Præsenter RoSy-data som tematiske lag i jeres eksisterende GIS-miljøer, Vise RoSy-data på jeres websider. Støt jeres borgerservice med et kort over eksempelvis snerydningsruter.

Gør det enklere for borgerservice at give borgeren svar med det samme, fordi man kan se, om vejen er en kommunal vej, og hvilken prioritet vejen har. Borgeren kan naturligvis også selv se dette oversigtskort på jeres hjemmeside, og så er der slet ikke behov for at ringe til jer. Mulighederne er mange.

Du får skabt sammenhæng mellem forskellige løsninger og reducerer på den måde dobbeltarbejde og inkonsistente data.

Bookmark and Share
Rosypc 226X180

KONTAKT

Bjarne Bylov Jensen
Bjarne Bylov Jensen
Afdelingschef for PMC Salg & Marked
+45 8228 1435
bjarnebylov.jensen@sweco.dk
 

PRODUKTARK

RoSy MAP