PRIMAX FWD Measuring Trailer 531

Udstyr

Udstyr

Sweco udvikler, producerer og sælger forskellige udstyr, som alle anvendes i forbindelse med nyanlæg og vedligeholdelse af forskellige former for belægninger.

PRIMA100 Fritskrabet 2012Bag de forskellige udstyr er mange års erfaring i udvikling og forskning inden for vejbygning og vejvedligeholdelse. Allerede i 1967 så de første faldlodsmålere dagens lys.

Siden da har vores specialister arbejdet med udstyret og forbedret og udviklet de forskellige typer. I dag er vi glade for at kunne præsentere vores forskellige udstyr:

PRIMAX er navnet på de store traditionelle faldlodsmålere, som måler med 7-350 kN - FWD og HWD, som står for Falling Weight Deflectometer og Heavy Weight Deflectometer. De leveres monteret på trailere eller indbygget i en bil.

PRIMA100 er navnet på vores lille faldlodsmåler (LWD), som måler fra 7-15 kN. Et bærbart udstyr, som er velegnet til kvalitetssikring af ubundne lag.

Godkendt skilteudstyr, så sikkerheden øges under brug af udstyr.

Kalibreringsudstyr til kalibrering af faldlodsmålere.

Videoudstyr til registrering af f. eks. belægningsskader.

De store traditionelle faldlodsmålere anvendes til bæreevnemåling af bundne og ubundne bærelag på vej- og lufthavnsbelægninger, havneanlæg, industrigulve og terminaler, hvor den lille LWD anvendes til kontrolmålinger af ubundne lag.

Trailer Fritskrabet 2

Bookmark and Share
PRIMAX FWD Measuring Trailer 226

KONTAKT

Bjarne Bylov Jensen
Bjarne Bylov Jensen
Afdelingschef for PMC Salg & Marked
+45 8228 1435
bjarnebylov.jensen@sweco.dk
 

  SE OGSÅ

Rådgivning

FWD-målinger